Website

Een goed boekingsformulier is erg belangrijk om jouw bezoekers daadwerkelijk te laten boeken. Als mensen belemmeringen tegenkomen bij het boeken, zullen zij snel overgaan naar het opzoeken van een andere campingwebsite.

Voor een bezoeker van jouw website draait het om het totaalplaatje. Een website die volledig is ingesteld op de behoeften van jouw gasten en daarnaast naadloos is geïntegreerd met een online reserveringssysteem. Dit is van groot belang; zo kun jij jouw bezoekers daadwerkelijk de stap laten zetten om op de boekingsknop te drukken.

Wij werken samen met CampingBeleving, een marketingbureau dat zich volledig heeft toegelegd op het bouwen van overtuigende websites voor campings. Naast het bouwen van websites biedt CampingBeleving ook een strategietraject en een uitgebreide marketingtraining voor campingeigenaren.

CampingBeleving

Vind je het lastig om het boekingssysteem zelf te implementeren op een oude website? Of heb je behoefte aan een hele nieuwe koers en uitstraling van jouw camping? Kies dan voor een totaalpakket, waarin je alles ontvangt wat je nodig hebt om van jouw camping een beleving en een groot succes te maken.

Neem eens een kijkje op www.campingbeleving.nl en laat je verrassen!