Beheer

Zelf achter de knoppen

U beheert zelf uw tarieven. Dat betekent dat u zoveel kunt specificeren als u wilt en dit kan aanpassen zodra dat nodig is, zonder tussenkomst van onze servicedesk. Het opgegeven bedrag kan per dag of eenmalig berekend worden. Per tarief kunnen twee bedragen opgegeven worden: voor het hoog- en voor het laagseizoen. Afhankelijk van de periode van de reservering worden deze bedragen automatisch vermenigvuldigd met het aantal dagen in de betreffende periode.

Tarieven kunnen zelf beheerd worden, waardoor u zelf eenvoudig kunt bepalen welke kosten in rekening gebracht worden.
Tarieven kunnen zelf beheerd worden, waardoor u zelf eenvoudig kunt bepalen welke kosten in rekening gebracht worden.

Opdelen in categorieën

Door de tarieven op te delen in categorieën, kan het aanmaken van een reservering snel en specifiek voor uw situatie worden aangemaakt. Categorieën zijn ook nodig om de boekingsformulieren op uw website te vullen. De categorie ‘Pakketten’ wordt standaard als eerste op het formulier getoond en bevat een aantal tarieven gecombineerd tot een pakketprijs. Bijvoorbeeld ‘Een kampeerplaats voor een tent of caravan, inclusief 2 volwassenen en 2 kinderen’.

BTW-categorieën

Per tarief kan aangegeven worden welk BTW-percentage van toepassing is: 0, 6 of 21%. Ten behoeve van de financiële administratie wordt de BTW van de gefactureerde bedragen berekend. Een specificatie van de berekende BTW kan middels een export maandelijks klaargezet worden.

Archivering

Tarieven kunnen aangepast worden (verhoogd en verlaagd) maar kunnen ook gearchiveerd worden. Zo kan de historie van gehanteerde tarieven worden bewaard.

Beheer eenvoudig zelf de verhuurbare objecten

Alle verhuurbare objecten kunnen zelfstandig ingevoerd en beheerd worden. Door objecten in te delen in categorieën kunnen deze snel een eenvoudig inzichtelijk gemaakt worden. Als categorieën kan bijvoorbeeld gedacht worden aan trekkersplaatsen, camperplaatsen en seizoensplaatsen.

  • Opdelen in categorieën
  • Opdelen in groepen/velden/locaties
  • Voeg eigen kenmerken toe
  • Blokkeer objecten